reklama

Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

Makaron kolorowy. To właściwie odrębny świat makaronów, zadziwiający nie tylko kolorami,ale też kształtami i smakami

Umberto Galimberti

Giovanni Ballarini

|

Jedność

dodane 04.12.2013 00:00
Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

Umberto Galimberti, Giovanni Ballarini

Smaki kuchni włoskiej

Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

ISBN: 978-83-7660-707-8
Wydawnictwo Jedność
Ilość stron: 368
Oprawa: twarda
Format: 270x360 mm
www.jednosc.com.pl

fragment książki:

Makaron kolorowy

To właściwie odrębny świat makaronów, zadziwiający nie tylko kolorami, ale też kształtami i smakami. Mnóstwo w nim nowych oryginalnych połączeń z sosami i dressingami.

Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy
1 / 1
oceń artykuł Pobieranie..

reklama