Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy. Pomidory

Na popularność pomidorów złożyło się wiele czynników, przede wszystkim zaś ich niezwykła zdolność łączenia się z najprzeróżniejszymi składnikami

Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy. Pomidory

Umberto Galimberti, Giovanni Ballarini

Smaki kuchni włoskiej

Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy

ISBN: 978-83-7660-707-8
Wydawnictwo Jedność
Ilość stron: 368
Oprawa: twarda
Format: 270x360 mm
www.jednosc.com.pl

fragment książki:

Pomidory

Na popularność pomidorów złożyło się wiele czynników, przede wszystkim zaś ich niezwykła zdolność łączenia się z najprzeróżniejszymi składnikami.

Smaki kuchni włoskiej. Sztuka kulinarna i najlepsze potrawy. Pomidory
« 1 »
oceń artykuł Pobieranie..

reklama

reklama

reklama

reklama